Skip to content

Despre noi

„ANDAN electron” – Prețuiește timpul

Înca de la înființare, din 2005, compania noastră și-a dorit să își axeze activitatea pe soluționarea celor mai importante și des întâlnite probleme în activitatea de relații cu clienții/publicul , respectiv aglomerația și lipsa de operativitate în ceea ce privește oferirea/primirea de servicii.

Am ascultat și am analizat nevoile clienților noștri, iar pe lânga produsele deja existente am dezvoltat propriile produse software, oferind astfel soluții flexibile, care pot fi personalizate și care pot răspunde tuturor nevoilor și bugetelor.

De atunci și până în prezent, am reușit să oferim atât servicii moderne si utile, cât și produse calitative, care respectă cu strictețe standardele internaționale de calitate, devenind un nume de referință în managementul fluxurilor de persoane, la nivelul instituțiilor publice sau private, național și internațional. Suntem mândri că soluțiile noastre contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor cu clienții/ publicul.

Avem o ambiție foarte mare, căutăm mereu soluții perfecte, menținem un nivel ridicat al standardelor de calitate, ne place să depășim așteptările clienților iar cu fiecare client construim o relație de lungă durată. Suntem permanent în contact cu clienții noștri, iar soluțiile noastre sunt optimizate și personalizate în funcție de nevoile acestora.

Viziunea „ANDAN electron”, aceea de a fi prima alegere din România privind soluțiile pentru managementul fluxurilor de persoane, este nu doar un obiectiv de business, ci si o provocare profesională și personală pentru fiecare membru al echipei.

Misiunea „ ANDAN electron”  este de a susține dezvoltarea comunității cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, în condiții de siguranță și confort, oferind soluții optime pentru fluidizarea activității de relații cu clienții/publicul.

Prețuiește timpul – Nu este doar un slogan, este promisiunea pe care compania și-o asuma, de a prețui timpul clienților, de a proiecta soluții pesonalizate pentru nevoile reale ale oamenilor și în același timp, un îndemn pentru toți cei care iși prețuiesc timpul, să aleagă soluțiile care vor aduce valoare activității lor.